Logó
Registracija
Registrujte se putem svog Facebook naloga Registrujte se putem svog Google+ naloga ili pomoću svoje e-mail adrese.
Registracijom prihvatate Webuni Uslove i pravila korišćenja i Politiku privatnosti.

Učite onlajn!

Webuni Vam nudi mogućnost lakog onlajn učenja iz raznih oblasti na bilo kom mestu u bilo koje vreme! Cilj Webuni platforme je stvaranje sistema uz pomoć kog učenici mogu da dobiju željeno znanje od stručnih predavača koji ga lako mogu njima preneti. Portal je u konstantnom rastu i razvoju kako bi svojim korisnicima obezbedio pozitivno iskustvo učenja.

  • Udobnost i sloboda - Bilo kad, bilo gde! Ovde, sada! Većini ljudi lokacija kao takva predstavlja značajnu fizičku barijeru prilikom pohađanja kurseva. Onlajn učenje polaznicima omogućava pohađanje kurseva nezavisno od mesta gde se nalaze i slobodnog vremena koje im je na raspolaganju. Učenje na ovaj način je moguće bilo gde i bilo kada - od kuće ili dok ste na putovanju. Onlajn nastava ne podleže ograničenjima u broju polaznika, ne postoji mogućnost popunjavanja kursa polaznicima, kao ni minimalan broj polaznika kako bi kurs bio održan. Putem naše platforme predavači mogu prenositi sva svoja znanja na veliki broj polaznika bez vremenskih i prostornih barijera.
  • Sopstvena platforma - Moderna, pregledna, jednostavna Webuni platforma je specifično kreirana u svrhu postavljanja onlajn kurseva sa ciljem da se obezbedi što jednostavniji sistem pohađanja kurseva, čak i za korisnike koji nemaju velika tehnološka znanja u oblasti korišćenja računara.
  • Kompatibilnost - Pristup bilo kojim uređajem Prilagodivi dizajn i optimizacija platforme za mobilne uređaje omogućava dostupnost svim obrazovnim materijalima i upotrebu platforme preko bilo kog uređaja (desktop i laptop PC, tablet, pametni telefon i sl.). Webuni mobilna aplikacija nudi pristup kursevima i u oflajn režimu kako bi oni bili dostupni i bez internet konekcije.
  • Neograničeno ponavljanje gradiva - Mogućnost ponavljanja kurseva Za razliku od tradicionalnih predavanja ili privatnih časova, kursevi kupljeni na Webuni.rs pružaju učenicima mogućnost stopiranja, preskakanja određenih delova lekcija, ili ponovnog pregleda delova datog kursa, uz mnoge druge pogodnosti.
  • Multimedijalni alati - Video, zvuk, prezentacija, tekst Webuni predavačima omogućuje korišćenje najvećeg broja multimedijalnih alata dostupnih danas kako bi svoja znanja mogli da prenesu na najkreativniji način.
  • Ekonomičnost - Pristupačnije od tradicionalnog vida obrazovanja Svi znamo da vreme znači novac i da su privatni časovi jako skupi pored troškova prevoza i problema usaglašavanja slobodnih termina. Uz pomoć naše platforme učenici ne zauzimaju resurse nastavnika i to doprinosi jeftinijem učenju.
  • Zajednica - Interaktivna komunikacija sa polaznicima Onlajn nastava ne predstavlja završetak interakcije između predavača i učenika. Cilj ove platforme jeste formiranje javne zajednice koja omogućava međusobnu komunikaciju učenika, deljenje iskustava i postavljanje pitanja predavačima.
  • Provereni i kvalitetni sadržaji - Znate tačno šta plaćate Svi postavljeni kursevi na našoj platformi ispunjavaju određene kriterijume, stoga se u sistemu ne mogu pojaviti neprikladni sadržaji. Svi kursevi moraju imati detaljne opise, sadržaj i kratak promotivni video putem kojih se možete upoznati sa sadržajem kursa i ciljevima predavača. Pored toga, svaki kurs pruža besplatan pristup određenom broju lekcija kako bi potencijalni polaznici imali uvid u gradivo kursa. Ukoliko se slučajno susretnete sa materijalima koji su u suprotnosti sa gorenavedenim stavovima, molimo Vas da nas obavestite!
  • Zaposlenje - I Vi možete da postanete predavač Pogledajte „Postanite predavač!”
  • Jednostavno i sigurno - Najsavremeniji sistemi onlajn plaćanja Obezbeđeno je uplaćivanje sredstava na kreditnu karticu ili isplata putem PayPal naloga.
Zainteresovali smo Vas? Pođite u razgledanje naših sadržaja!
Kursevi